Nazwa forum

Opis forum

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2009-02-01 14:30:02

Mike'i

Administrator

Punktów :   

Co o mnie myślisz?

Jaka wg. Ciebie jestem?
Jak mnie spostrzegacie przez notki?
Nienormalna?
Głupia?
Wariatka?
jestem Ciekawa ^.^

#2 2009-02-06 15:25:40

od May

Gość

Re: Co o mnie myślisz?

O kurde, ja myślałam, że to będzie jakaś sonda, czy coś, a tu znów trzeba myśleć, pisząc na forum xD Dobra, przeżyję. Hm, wywodząc się czuję się jak ryba w wodzie! Zauważyłaś, prawda? :>
No więęc...
Nie muszę Cię oceniać tylko po notkach, ale również po rozmowach na Gie Gie. "Podeprę się" tym faktem :]
Mrr, otworzyłam paczuszkę ptasiego mleczka, więc pisanie o Tobie będzie mi szło znacznie przyjemniej.
Dobra, do rzeczy! xD

Myślę, że jesteś oryginalną osobą. Poza tym wiesz, że cenię Cię za to, iż nie boisz się wyrazić swojego zdania. To bardzo ważne. Żyjesz trochę marzeniami, fantazją... Jak ja ^^ Wydaje mi się, że obie mamy pewne niepodważalne ideały i zasady, którymi kierujemy się w postępowaniu.
Ewidentnie umiesz zamienić emocje w słowa. Piszesz wiersze, opowiadania... Jesteś bardzo twórcza i myślę, że masz bogatą wyobraźnię.
Nie rzucasz słowa "przyajciel" na wiatr. Całe szczęście, bo czasem okazuje się to niebezpieczne, a tak unikniesz pewnych niekomfortowych sytuacji w sferze towarzyskiej ^^
Nie wiem, jak to robisz, ale nigdy mnie nie wkurzasz. Może to sprawka pacyfistycznego i optymistycznego wpływu słoneczek na Gie Gie xD
Zastanawiam się, co mogę jeszcze o Tobie powiedzieć... Pewnie dużo, ale nie chcę Cię zamęczać, poza tym musiałabym się trochę zastanowić ;]
Podsumowując:
Jesteś świetna i bardzo lubię z Tobą rozmawiać xD

Stopka forum

RSS